Om Århus Fremad Håndbold

Om Århus Fremad Håndbold

Klubbens glorværdige historie.

Aarhus Fremad Håndbold har eksisteret lige siden 1933. I alle disse år har klubben mødt massevis af sejre, ubehagelige nederlag og generelt bare haft sine op- og nedture. 

Hovedforeningen i Aarhus Fremad startede dog helt tilbage i 1897 med sin atletikafdeling. Da Aarhus Fremad Håndbold så kom til i 1933, blev klubben det selv samme år de første jyske mestre under JHF. Efterfølgende I 1947 kom fodboldafdeling til Aarhus Fremad, som i dag har både en amatør og en professionel afdeling. Senest er tennisafdeling kommet til under navnet Aarhus Fremad Tennis. Hver afdeling kører i dag selvstændigt, dog under samme bestyrelse som mødes til årlige generalforsamlinger.

Bierne.

Aarhus Fremad logoet er sort og hvidt karakteriseret af sin trekant med en cirkel omkring. Tilbage i tiden var spillertøjet sort, men da man ofte forvekslede dommeren på banen med spillerne, skiftede man det sorte spillertøj ud med nyt og mere genkendeligt spilletøj i sort og gulstribede farver, som vi ser det i dag. Så hold øje med bierne. 


Hjemmebanen - Bikuben aka Annexen.

Klubben har hjemmebane i Annexhallen i Århus N. Hallen bliver blot kaldt Annexen, og hallens trofaste bestyrer Kent, kan altid findes i hans lille biks ved indgangen. Her kan vi varmt anbefale en skinketoast, et Fremad-sæt eller en kold cocio. Vi ses i Annexen på Berthesdavej 29!