Håndboldspiller i Århus Fremad

Håndboldspiller i Århus Fremad

Velkommen i Århus Fremad Håndbold, her er lige et overblik over generelle informationer for nye medlemmer.


Århus Fremad Håndbold er en klub, hvor spillernes engagement er altafgørende. Det vil det sige, at når man er spiller i Århus Fremad Håndbold, så er det med fokus på det sociale både på, men specielt, udenfor banen. 


Da vi er en klub med "kun" fire seniorhold, forventes det at alle løfter i flok, og det betyder følgende: 

- At man tager 1-2 stadionvagter pr. halvsæson.

- At man tager de dommerbordsvagter, man bliver pålagt.

- At man deltager til sociale aktiviteter og fester.

- At man tager godt i mod nye spillere. 


Ny spiller i fremad?

Facebook

Vi har en Facebook side, hvor der kommer opslag som alle skal være opmærksomme på, herunder fundraising (stadionvagter), træningslejr og arrangementer mm.

Du skal blot anmode om at blive medlem, også godkender vi dette.


Spillercertifikat

Har du spillet håndbold før, har du også et spillercertifikat som skal registreres i klubben, før du kan spille.

For at gøre dette skal du sende følgende til Christina Hartman: Fulde navn, fødselsdato og tidligere klub.


Holdsport

For at have mere struktur over arrangementerne i Århus Fremad, gør vi brug af holdsport hvor man kan tilmelde sig til kampe og arrangementer. Desuden kører vores kontingent også over appen.

Appen skal downloades på Appstore / Google play.


Generel information

Fundraising

Vores fundraising-aktiviteter er altafgørende for klubbens økonomi. Vi har blandt andet en fast aftale med AGF til alle hjemmekampe i Ceres Arena. Her stiller vi 5-6 dame eller herrespillere, som hjælper med at servere øl og pølser under kampen. Derudover har vi blandt andet hjulpet til Classic Car Race, Aarhus City Halvmaraton, AC/DC, Nephew og Thomas Helmig koncerter, solgt Klubhæftet og meget meget mere. Her bør det nævnes at for at holde kontingentet nede, skal alle medlemmer mindst 2 gange pr. sæson på stadion eller lignende.


Arrangementer

Hjemmestævner: Når alle hold i Aarhus Fremad Håndbold spiller hjemmekamp, samles alle i Annexen og hepper på hinanden. Her er der gang i toast-salget i kiosken, tombola og kagesalg. 


Juleafslutning: Den sidste onsdag før jul samles alle hold til sjov og spas i Annexen. Her står aftenen ofte på en alternativ juletræning, som består af en række lege og aktiviteter på tværs af holdene. 


Derudover er hold gode til at arrangere diverse aktiviteter, som ikke lige foregår i håndboldhallen. Her står det frit for om spillerne har lyst til at deltage, men der er altid noget for enhver smag, blandt andet padel tennis, keramikmaling, fællesspisninger, spilaftner og meget meget mere.


Fester

Som den sociale klub vi er, er der altid god opbakning til vores årlige fester. Vi har tre fester om året; en opstartsfest, midtvejsfest og afslutningsfest. Festerne foregår i klubhuset på Riisvangen stadion, hvor aftenen byder på alt fra sang, dans og lidt godt til ganen. Til hver fest er der et tema, og vi har i tidens løb haft temaer som charterrejser, 00’erne, dansker-fest, bryllup, lak-læder-palliet, festival, oktoberfest, white sensation og mange flere.


Bestyrelsen

Bestyrelsen i Aarhus Fremad Håndbold består af otte spillere fordelt på de forskellige hold, der mødes cirka en gang om måneden for at drøfte diverse ændringer og tiltag i klubben samt for at planlægge sociale arrangementer på tværs af holdene. Bestyrelsen varetager alt fra planlægning af kampe til økonomien i Aarhus Fremad Håndbold. Det er også bestyrelsen du kan gå til som spiller, for at få svar på alle dine spørgsmål.