Sponsor

Aarhus Fremad Håndbold er en klub i fremgang, og vi søger i øjeblikket sponsorer til klubbens aktiviteter. Dette værende både materialer og stævner. Vi arbejder med forskellige sponsorpakker afhængigt af klubbens behov og sponsorerens ønske.Hvis dette har interesse, er du velkommen til at sende en mail til vores sponsor ansvarlige om mulighederne, se kontakt information under "bliv sponsor".

Klubhæftet indeholder 250 eksklusive tilbud. Så hvis du sidder og har lyst til at opleve Aarhus til reduceret pris, så kontakt en fra bestyrrelsen. Alternativt kan du downloade den online app-udgave på appstore og Google Play.
Læs mere her: Klubhaeftet.dk

BOMA Gulvafslibning ApS

BOMA Gulvafslibning ApS sponsorerer 3. Division Damer. Boma kan tilbyde billig og effektiv slibning, hvor kvaliteten altid er i højsædet. Udover at gulvene er slebet til punktlighed, er det ikke mindst vigtigt, at kvaliteten af arbejdet er upåklageligt, og det er det hos din gulvafsliber. Boma bruger store maskiner, og medbringer selvfølgelig selv alt udstyret til arbejdet. Boma udfører både job for forskellige erhverv, for private og for boligselskaber.

Jydsk Tagteknik

Igen i år, er Jydsk Tagteknik trofast sponsorer for 3. Division Damer. Med over 40 års erfaring er Jydsk Tagteknik en solid virksomhed med konstant fokus på kunderne og på at levere godt håndværk og god service. Som kunde hos Jydsk Tagteknik får du en sikker, solid tagløsning med professionel gennemførelse – tilmed til en god konkurrencedygtig pris. Vi giver dig rådgivning om den bedste tagløsning for dit hus og en ordentlig vejledning omkring materialer og muligheder. Når opgaven går i gang, tager vi os naturligvis også af koordineringen af arbejdet fra start til slut.

Bar Smil

Bar Smil sponsorerer Serie 2. Herrer. Det lille hemmelige sted ved åen ligger i gyden mellem Sct. Clemens Stræde og Åboulevarden. Bar Smil er en cocktail bodega med festen i højsædet samt studievenlige priser. Dansegulvet og glade mennesker er noget af det første du ser, når du træder ind af døren. Find deres facebookside og følg med i de mange arrangementer med koncerter, stand up og forskellige tema fester. God fest!

Frederiks gade 42

Frederiksgade 42 - Spisestedet sponsorerer Serie 3. Herrer. Hos Frederiksgade 42 kan I nyde et måltid med smag og fællesskabe i fokus. Måltidet deles imellem jer og skaber en hyggelig stemning ved bordet. Grøntsagerne definerer deres køkken, og grøntsagerne udgør 80 % af måltidet, mens de resterende 20 % er fisk og kød. Så tag forbi Frederiksgade 42 og sæt tænderne i deres smagfulde 80/20 køkken. God appetit!

Bliv Sponsor

Er du interesseret i at lave en sponsoraftale eller bare høre mere, er du meget velkommen til at kontakte vores sponsor ansvarlige Nicholas Bennike.


Kontakt Information

Nicholas Bennike
Tlf: +45 81615703
Mail:
nicholasb@live.dk