Sponsor

Århus Fremad Håndbold er en klub i fremgang, og vi er altid åbne for sponsor-aftaler. Dette værende både til materialer og stævner. Lige nu søger vi sponsorer til vores spillertøj. Vi har netop indgået en aftale med Macron Danmark, og via dette tilbydes forskellige løsninger afhængig af sponsorens ønsker. Hvis dette har interesse, er du velkommen til at sende en mail til vores sponsor-ansvalige og høre mere om mulighederne; se kontakt-information under “bliv sponsor”

Klubhæftet giver dig adgang til mere end 200 eksklusive tilbud, der gælder et helt år. Har du lyst til at opleve Aarhus og omegn til reduceret pris, og samtidig støtte Århus Fremad Håndbold, så køb et klubhæfte. Du kan også hive fat i en fra bestyrelsen, og/eller holde øje med vores facebook-side ang. køb.

Macron Danmark

Macron Danmark distribuerer det italienske sportsbrand Macron og sætter udelukkende fokus på at lave gode klubaftaler, der tilgodeser både klub, medlemmer og sponsorer. Vi får lavet en unik webshop til netop vores klub, hvor klubben, vores medlemmer og sponsorer kan gå ind og købe til fast rabat - hver dag. Alle køb kommer klubben tilgode i sidste ende. Webshoppen er under udarbejdelsen, så hold øje med facebook, hvor den offentliggøres så snart den er klar. Spørgsmål rettes til vores sponsor-ansvarlige.

HP-INDUSTRIAL

HP Industrial har specialiseret sig i levering af plastkomponenter til virksomheder, som producerer malerudstyr og rengøringsudstyr. Vores ekspertise er at udvikle og producere kvalitetsplastprodukter enten i samarbejde med kunden eller som standardiserede produkter til globalt brug. De vil sætte standarden for udvikling og produktion af innovative plastprodukter og vil være den mest attraktive underleverandør inden for hygiejne, professionel rengøring og specialværktøj.

CHICAGO ROASTHOUSE

Chicago roasthouse laver mad i steakhouse-kvalitet såsom rosastegte stege, spareribs med mere, men er mindst ligeså hurtige som andre udbydere af take-away mad. De leverer både til hverdag og fest. Se deres spændende buffeter baseret på deres altid høje kvalitet i sammensætninger af perfekte stege og lækkert tilbehør. Stege, forretter, salater, dressinger og meget mere er lavet fra bunden. Bestil til fra én person til mange – god appetit!

CAMPO GRAFISK - din professionelle partner

Campo Grafisk har 25 års erfaring med løsning af tryksager og andre grafiske opgaver. Vi bevæger os i en branche med mange faldgruber, hvad enten der er tale om specialopgaver eller mere traditionelle opgaver. Derfor har Campo Grafisk særlig vægt på kompetent rådgivning, og samarbejder du med dem, kan du forvente ærlighed, troværdighed og kort reaktionstid.

SILVAN

SILVAN er en af Danmarks største forhandlere af gør-det-selv-byggematerialer til private. Vi har 43 byggemarkeder fordelt ud over hele landet og vi sætter en ære i at yde den ultimative kundeservice. Deres byggemarkeder henvender sig først og fremmest til den private gør-det-selv-kunde, men professionelle håndværkere handler der også. Foruden 12.000 faste varer, har de et sæsonpræget sortiment, samt 5.000 bestillingsvarer. SILVAN-byggemarkederne er strategisk placeret omkring større byer og har, eksklusiv lager, administration, havecenter og drive-in, et gennemsnitligt salgsareal på 2.400 m2. Så slå dig løs.!

KLUBHÆFTET – tjen penge til din klub

Klubhæftet indeholder flere hundrede rabatter og tilbud i Århus og omegn. Ved køb af hæftet kan du støtte en forening, selvfølgelig gerne Århus Fremad Håndbold, med 100 kr. pr. hæfte. Der er adgang via trykt hæfte og en mobil app. Klubhæftets tilbud gælder et helt år frem, og kan inspirere dig til at besøge nye butikker og spisesteder. Som forretningsdrivende kan klubhæftet være en gratis markedsføringskanal. Vil du spare penge og samtidig støtte din forening – så køb Klubhæftet til den lille sum af 200 kr.

Bliv Sponsor

Er du interesseret i at lave en sponsoraftale eller bare høre mere, er du meget velkommen til at kontakte vores sponsor ansvarlige Mikkel Dubadi Nissen.


Kontakt Information

Mikkel Dubadi Nissen
Tlf: +45 60225406
Mail:
dubadinissen@hotmail.com