Om Aarhus Fremad

Aarhus Fremad Håndbold er en mindre håndboldklub med base I Annexhallen, der er placeret I det hyggelige Aarhus Nord. Vi er en klub bestående af unge studerende, der hver især udgør den største del af medlemstallet, hvilket giver en naturlig social og imødekommende stemning i klubben. Dette værner vi højt!

Klubben har hjemmebane i Annexhallen på Bethesdavej 29. Hallen bliver blot kaldt Annex'en, og hallens trofaste bestyrer Blom, kan altid findes i hans lille biks ved indgangen. Her kan vi varmt anbefale en skinketoast eller et Fremad-sæt. Er du heldig, kan du få kredit hvis du skulle have glemt kontanter.

De sociale aktiviteter udenfor banen udgør en mindst ligeså stor del af klublivet i Aarhus Fremad Håndbold som tiden på banen. Sportsligt træner hvert hold en enkelt gang om ugen, hvilket er onsdag aften. Hertil kommer kampe i weekenderne, som både er på hjemmebane og ude.

Damesiden har i sæsonen 2018/2019 et hold i 3. Division og et hold i Jyllandsserien, mens herresiden har haft et hold i Serie 2 og et i Serie 3. Generelt kan du kende “Fremad” på den iøjnefaldende gul-sort stribede spilledragt, den gode stemning og viljen til at give sig hundrede procent både på og udenfor banen. Hvis DU er på udkig efter en hyggelig håndboldklub i Aarhus, hvor det sportslige og sociale er i fokus, så kig forbi Annexhallen! 🐝


Læs mere information om Aarhus Fremad i vores Velkomstpjece
Læs også vores Privatlivspolitik

Socialt

Socialt samvær, sammenhold og fællesskab er nogle af vores mest prioriterede fokuspunkter for klubben. Noget nær det vigtigste for os er, at alle er med, og at være enkel spiller har det godt i klubben. Vi bruger meget tid på hygge og arrangementer udenfor banen, som både er årlige fester, fælles løbeture, middage hjemme ved én af spillerne, caféture og meget mere.Vi går vi aldrig glip af en mulighed for at feste med hinanden og styrke det sociale samvær. Derfor er der allerede tre fastlagte fester i løbet af sæsonen; en opstartsfest (anden weekend i oktober/efterårsferien), en midtvejsfest (anden weekend i februar/vinterferien) og en afslutningsfest (slut marts).

Hertil kommer den traditionsrige juleafslutning, der afholdes den sidste træningsonsdag inden jul, med fællesturnering for både damer og herrer og efterfølgende spisning med en øl eller to. Bestyrelsen står for afholdelsen af juleafslutningen, mens vores respektive hold skiftes til at stå for festerne. Information og tilmelding til disse sker på vores Facebookgruppe, men sæt allerede nu et kryds i kalenderen – en Fremad fest har du ikke lyst til at gå glip af!

Bestyrelsen

Bestyrelsen i Aarhus Fremad Håndbold består af otte spillere fordelt på de forskellige hold, der fast mødes en gang om måneden for at diskutere og snakke om ændringer eller tiltag der skal gøres i klubben. De varetager alt for planlægning af kampe til økonomien i Aarhus Fremad Håndbold.

Klubbens Historie

Aarhus Fremad Håndbold har eksisteret lige siden 1933. I alle disse år har klubben mødt massevis af sejre, ubehagelige nederlag og generelt bare haft sine op- og nedture.

Helt fra begyndelsen

Aarhus Fremad startede tilbage I 1897 med sin atletikafdeling. Senere I år 1933 kom Aarhus Fremad Håndbold til, og blev samme år de første jyske mestre under JHF. Efterfølgende I 1947 kom fodboldafdeling til Aarhus Fremad, som I dag har både en amatør og en professionel afdeling. Senest er tennisafdeling kommet til under navnet Aarhus Fremad Tennis. Hver afdeling kører i dag selvstændigt, dog under samme bestyrelse som mødes til årlige generalforsamlinger.



Kendetegnet

Aarhus Fremad logoet er sort og hvidt karakteriseret af sin trekant med en cirkel omkring. Tilbage i tiden var spillertøjet sort, men da man ofte forvekslede dommeren på banen med spillerne, skiftede man det sorte spillertøj ud med nyt og mere genkendeligt spilletøj i sort og gulstribede farver, som vi ser det i dag. 🐝 🐝 🐝